Annemarie's Kralen & Sieraden Atelier
 

Hoe denken klanten over ons

Al bij de opening van ons Atelier bleek dat al ons denkwerk vooraf over de opstelling van de kralen en de indeling niet voor niets was geweest.

Vanaf de eerste dag hooren we opmerkingen als: “Het lijkt wel een snoepwinkel met kralen”,  “Je raakt hier niet uitgekeken”,   “Bij het uitzoeken van kralen wil je er steeds meer...”,   “Wat een groot en gevarieerd assortiment”, “Ze kunnen jou wel de kralenkoningin noemen”, enz.
Verder wordt het Atelier door klanten gekenmerkt als: netjes, ruim, groot assortiment en vooral gezellige workshops.
Als mensen wat langer winkelen, krijgen ze dan ook altijd een kopje koffie of thee aangeboden.
Je merkt aan de mensen dat ze zich al snel op hun gemak voelen in ons Atelier.

Het grote voordeel van onze uitgebreide kralen assortiment, is dat je de kralen kan zien en voelen en nog belangrijker zelf kan combineren op een legbord voordat je ze koopt en mee naar huis neemt. Dat is ook altijd het nadeel van een webwinkel voor kralen, hier kan je niet combineren en zijn de afmetingen wel eens niet wat je precies bedoelde. Voor mensen die zelf geen kettingen willen of kunnen maken, verkopen wij ook zelfgemaakte kettingen en armbanden enz. Dit is vaak een leuk idee om cadeau te geven. Ook hebben wij in ons assortiment parelkraaltjes (rijstkorrel) en borduurkraaltjes opgenomen voor mensen die bijvoorbeeld kaarten willen maken.